Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Соня

...
Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Соня
Коментари Харесай

Подаряваме ви озаряващата маска за бистър тен на Jowaé

Здравейте, другари! Печелившата участничка, която ще получи подарък  от нашата игра е :

1. Соня Мирчева

..............................................................................................................................................................

Пигментните петна от време на време са белег на времето, доста постоянно обаче се получават и вследствие на неправилна грижа за кожата . Всички знаем какви вреди може да нанесе слънцето и какъв брой е значимо да използваме вярната слънцезащита, само че от време на време дейностите ни не дават отговор на препоръките на кожните лекари. Дори пигментните петна обаче да са резултат от годините, би трябвало да знаем, че те не са необратими и премахването им е под наш надзор. 



на Jowaé с патентования антиоксидант Лумифенол и дестилат от бял чай е подобаващ даже за сензитивна кожа . За да се преборим с нездравословния резултат на ежедневните агресори и с цел да възвърнем младостта и сияйния тип на кожата, можем да прибавим към ритуала си за разкрасяване и нощния концентрат с дестилат от ферментирал черен чай. Двата продукта се трансформират в екип, който ден след ден прави кожата по-гладка, до момента в който несъвършенствата очевидно понижават . с леката си гел текстура се грижи за кожата, до момента в който спим, с цел да открием на сутринта по-равен загар. Докато белият чай възвръща сиянието и младостта на кожата, ферментиралият черен чай е прочут като балсам за дългоденствие, и няма да сбъркате, в случай че добавите тези две съставки и в храненето си. 

За да бъде бюти ритуалът ви приключен, в този момент подаряваме на една от вас на Jowaé . От маската за неотложен искра ще имат изгода даже девойки с сензитивна кожа, защото меката й текстура не провокира раздразнения. Защитните свойства на белия чай вършат кожата по-устойчива към дневните агресори и отстраняват насъбраната пигментация. За изравняването на тена оказва помощ и екстрактът от облепиха, който в композиция с ексфолираща пудра нежно почиства и изглажда.

Сега и вие можете да имате сияйна гладка кожа с минералната маска за избистрен загар на Jowaé , задоволително е единствено да се регистрирате в Клуба на девойките .  

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР